diumenge, 1 de maig de 2011

PARTICIPACIÓ DE EL RACONET a LA SETMANA CULTURAL DE L'ESCOLA

Aquest any hem tingut una participació realment activa a l'escola en la cel.lebració de la SETMANA CULTURAL. Hem programat activitats molt variades i que han engrescat a grans i petits.
La Susana i la Cristina van liderar el gran concurs, on part important de les preguntes giraven en torn del gran amic dels lectors i lectores Gerónimo Stilton. Un gran èxit! Els petits van ser amenitzats per contacontes fets per l'Elisa i per uns KAMISHIBAIS que va presentar la Noemi. Finalment varem trobar-nos l'escola sencera al pati per fer una gran aventura índia que va ser tot un clam encara que els grans no van trobar gaire encertada la proposta!... mai plou a gust de tothom.
DIVENDRES, a cicle mitjà, va portar la sessió l'Adelaida i P3, P4 i P5 van comptar amb l'intervenció de la Cristina (la germana del Dani de P3) i de la Elisa. Tanmateix l'Alba va distreure als de P5 i PRIMER ens uns inèdits contes per la pell que van despertar noves sensacions en els alumnes! i la Nadia va sorprendre als de PRIMER amb un conte a les fosques i com no a on la música era protagonista.
La Noemi va fer als de cicle superior un taller de KATSUMI KOMAGATA i després va reunir a segon i cicle mitjà i superior per oferir-los un tast de llibres!
Ja veieu! un programa força distret i variat que pensem va agradar força a tots els participants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada